Swing MANDALA režiserski stol
( directors chair by Giovanni D’oria & Sonia Sofia Trošt )

Sonia Sofia Trošt se ukvarja  predvsem z ekološko arhitekturo in dizajnom. S produkti, ki izboljšujejo trajnost,  z enostavnimi rešitvami, oplemenitenimi z uporabo naravnih barv in pigmentov, ki dajo izdelku univerzalen pečat.

Sonio Sofio Trošt je na eni izmed njenih slikarskih razstav ArtMandal v Lagho di Garda obiskal Giovanni D’Oria, italijanski dizajner stolov in jo povabil k sodelovanju.

Skupaj sta potem oblikovala Režiserski stol ”SWING Mandala”

Sledila sta  zamisli eko zložljivega klasičnega režiserskega stola, opremljenega z dizajnom poslikav oziroma slik – art mandal.  Združila sta tradicionalno  obliko z ekološkim funkcionalnim pristopom v oblikovanju Giovannija D’Orie ter slikarsko barvite, trodimenzionalne  art mandale Sonie Trošt.

Stol odlikuje popolnoma naraven bukov les ter  izredno majhna teža , ki prenese tudi do 150 kg .

Je kakovostni eko izdelek, ki je zljožljiv. Lahko je statičen , Še boljši pa je inovacija Swing , ki človeka zaziblje v položaj fetusa v maternici. Človeku naravna tudi hrbtenico, hkrati pa se čuti podpora v hrbtnem srčnem delu.

Sedaj sta izdelala tudi dodatno energijsko podporo v polju mandale , ki je oplemenitena  s posebnimi magneti in kristali. Le to pa daje cloveku ( reziserjem, igralcem ) še dodatno energetsko podporo.

Po želji ga lahko lakiramo, je  preprosto naoljen ali barvan z eko barvami na vodni osnovi.

Dva tipa tega stola ( višji in nižji ) sta bila izbrana za studije in sceno beneškega filmskega festivala. Na njih sedijo igralci in režiserji kot so Liv Taylor, Danzel Washington, Monica Belucci, George Clooney, Lady Gaga, Brad Pitt in mnogi drugi.

Skozi eksplozije barve, form in oblik art mandale se izraža še frekvenca, energija ter vibracija  stola Mandala SWING.Swing MANDALA režiserski stol na Venice film festival: