Šumenje morja, nežni žarki sonca, nebo neštetih sporočil vesolja. Ko smo na Obali in se prepustimo naravi, nas objame nežna mediteranska sapica, polna optimizma in zaupanja v življenje. V simbolni svet različnih vibracij na zemlji, nebu, v oceanu in v vesolju pa nas bo popeljala tudi prav posebna razstava mandal Sun Sky Sea & the Universe by Sonia Trošt.

Brezmejna kombinacija barvitih simbolov in oblik

Do 25. julija bo v Grand Hotelu Portorož, LifeClass Portorož, na ogled opus slik magistre Akademije za likovno umetnost in Fakultete za arhitekturo Sonie Trošt. Razstava pa se bo nato preselila v Italijo, kjer bo na ogled od 27.7. dalje v sklopu festivala Festival internazionale del benessere (Riva del Gardo)!

S svojimi art mandalami vas bo popeljala v simbolni svet različnih vibracij okrog nas. Neverjetna kombinacija barvitih simbolov in oblik riše brezmejno doživljanje globin vesolja, strokovnjakinja pa z mogočno eksplozijo barv na platnu predstavlja tiste svetove, ki so očem v realnem okolju mnogokrat nevidni.

Slika različne energetske strukture, nebesne oblike, ki vzpodbudijo v človeku različne impulze in občutke. Njena slika je preplet barv, oblik, kristalov, peska, različnih naravnih materialov. Gre za vizijo, ki prenaša svet nevidnega v svet vidnega.

Mednarodno uveljavljena umetnica, ki si upa živeti življenje

Podnaslov njenega dela je »my ART. my VISION. my UNIVERSE«, njene slike pa težijo k razsežnosti vesolja, k nebu, soncu, morju, globinam in širinam zemlje, oceanov, zvezd, celotnega univerzuma.

Umetnost in sliko opazovalcu predstavi z drugega zornega kota, ob slikah Art mandal pa bomo lahko v živo slišali zvoke morja, globin, pojočih skled, flavte in različnih vokalov vrhunskih glasbenikov. Sonia je strokovnjakinja, ki si upa živeti življenje in izvaja projekte doma in po svetu pod univerzalnim naslovom Ecolife ART.

Razstava vam bo odprla pozitiven pogled na svet ter razkrila kako zvok in frekvenca, ki nas obkrožata, vplivata na čustveno in mentalno stanje človeka. Kako simbolika mandal polni naše energetske centre in vpliva na dvig zavesti.

Razstava mandal: prisluhnimo naravi, prisluhnimo sebi

Kaj nam sporočajo zemlja, nebo, oceani, vesolje?

Narava okrog nas je glasna in pestra, da bi se ji naučili prisluhniti pa bo s prav posebno razstavo mandal Sun Sky Sea & the Universe poskrbela umetnica Sonia Trošt , ki je v Grand Hotelu Portorož,  LifeClass Portorož, na ogled postavila svoj opus slik, s katerimi prisotne popelje v simbolni svet različnih vibracij okrog nas.

Več od dogodku:

http://www.svetloba.si/znanja/razstava-mandal-sun-sky-sea-and-the-universe

https://www.facebook.com/Festival-Internazionale-del-Benessere-I-Sensi-dellAnima-1878886455685267/